Q&A vragenbox: the 2023 edition [oproep]

Deh!

We zitten bijna aan het einde van 2023, dus ik dacht nog eens fijn interactief te zijn met m’n lieve lezers en een vragenbox te lanceren! Voor wie het niet kent, met een vragenbox kan iedereen anoniem vragen insturen. Daarna beantwoord ik ze meestal in bulk in nieuwe blogs. Als er écht een goede vraag tussenzit zou het zelfs een blog op zich kunnen worden!

En don’t hold back, want van mij mag echt alles binnenkomen. Vragen over de baby, papa zijn, Ellen, hobbies, twijfels & onzekerheden, burn-out, trauma, … Wat je ook maar wil weten! Je vraag kan je stellen via het formulier op het einde van dit blog:

Inspiratie nodig? In de vorige editie ging het er zo aan toe:

Benieuwd naar wat binnenkomt!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.