Te gast in opternieft!

Deh!

Wanneer voelde je je voor het laatst echt bevrijdt?

Confronterende vraag toch, niet? Kreeg ik die vraag 3 jaar geleden, voelde ik het waarschijnlijk wel hard binnenkomen en was ik nu tijdens het lezen (onbewust) excuses aan’t verzinnen om zeker NIET dat soort kwetsbaarheden van mezelf te accepteren.

Nope, ik was een perfectionist, een strever, trok me weinig aan van de dingen, zolang ze maar opgelost geraakten. Kwetsbaarheden pasten niet in dat rijtje, mochten het daglicht nooit zien.

Tót de burn-out en tót ik in therapie mezelf kritisch leerde bekijken. In “den opternieft podcast” mag ik getuigen hoe ik mezelf weer leerde kennen na burn-out en welke waarden daarbij gepaard gaan. Ik vertel over het opnemen van dezelfde job na die moeilijke periode, maar vooral hoe ik m’n overlevingsmechanismen leerde omzetten naar gedrag gestuurd door die waarden.

Kortom, wat mij energie geeft en waarvoor ik door het vuur wil gaan. 🔥 Waarden en intenties die mij bevrijdt doen voelen bij elk doel dat ik bereik 🙏♥️

In 3 woorden samengevat: vertrouwen, transparantie en eerlijkheid. ✨ Meer daarover in de aflevering op Spotify!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.