Q&A: the 2022 edition #1

Deh!

Ik wist maar niet waarover schrijven en dacht ineens aan de vragen die ik zolang geleden binnenkreeg. Ik had heel veel goesting om ze te beantwoorden ineens, so let’s go!

Hoe denk je dat andere mensen je zien? Is je leven ook echt zoals mensen het zich van de buitenkant voorstellen?

Dit vind ik een moeilijke vraag, het is ook een beetje m’n complex om ondanks wat de buitenwereld mij vertelt toch met andere overtuigingen van mezelf te zitten.

Ik denk dat ik als een drukke, moeilijk te doorgronden en chaotische mens overkom die zich op één of andere manier er toch wel weet door te jagen. Ik maak (online) ook geen geheim van al m’n struggles, dus dat zal ook wel spelen. En ja, ik ben bezig met technologie & Pokémon. Ik kan me perfect voorstellen als mensen me zien als een soort nerd ofzo!

Of m’n leven verder ook echt zo is zoals mensen het zich voorstellen… Geen idee. Ik denk wel dat er weinig mensen echt oog hebben voor de struggles die ik meemaak en hoe het is om met trauma-reacties om te gaan. Doorheen de jaren ben ik goed geworden in het maskeren van al m’n overlevingsreacties, dus dat maakt het sowieso ook moeilijk voor anderen om het zich voor te stellen.

Wat was het leukste en wat was het moeilijkste van afgelopen jaar?

Het leukste was sowieso de sleuteloverhandiging van het nieuwe huis, ik ben echt blij dat we hier zitten nu. Het kwam net op een moment dat ik het grondig beu was in het appartement en aan vernieuwing / eigen ruimtes toe was. Gewoon rustplekken eigenlijk, daar ontbrak het mij aan in Hasselt terwijl dit huis op zichzelf gewoon veel meer rust uitstraalt.

Het moeilijkste, goh, er waren veel moeilijke momenten. Ik hou het denk ik op de periode rond november denk ik, waarin ik veel tegenslagen tegelijkertijd kreeg. Het overlijden van m’n opa, struggles in m’n persoonlijke ontwikkeling, werkdingen, huisperikelen & alles dat op tijd af moest… Het was veel. Achteraf gezien toch best straf hoe ik dat overleefd heb.

Welke leuke dingen heb je in het vooruitzicht voor 2022?

Oeh, veel dingen!!

Eerst en vooral een heel aantal concertjes! De eerste is denk ik Netsky in april. Daarnaast zijn er nog uitgestelde shows van Sons of the East, HAEVN en Agnes Obel dit jaar. We gaan ook nog naar het nieuwe festival van Rock Werchter & Tomorrowland “CORE” en we hebben zelfs tickets voor Coldplay! Héél veel om naar uit te kijken dus!

Daarnaast ook een aantal housewarmings! Die met de collega’s ligt al vast, daar kijk ik al enorm naar uit. De housewarmings met de families moeten we nog in gang zetten (prioriteiten hé), maar dat komt ook wel goed. Heerlijk om straks terug allemaal bijeen te komen!

Ook onze uitgestelde huwelijksreis staat nog steeds op de planning, al is het voorlopig nog onzeker welke locatie het wordt. Bali zal het alleszins al niet meer worden, blijkbaar ziet het er niet zo goed uit met de vliegtuigmaatschappij waar we onze tickets geboekt hadden. We zijn daar nog wachtende om ons geld terug te krijgen. Moest dat lukken zouden we nog een leuke verre locatie kunnen kiezen, maar dat staat dus nog on hold.

Nu de crisis stilaan uitdooft zijn ze bij The Pokémon Company trouwens ook terug wakker geworden wat betreft TCG-tornooien. We zijn met ons groepje van plan om binnenkort naar Lille of Bremen te trekken voor een regionaal tornooi. Waarschijnlijk wordt het Lille, Bremen is nogal ver met de auto! Ik heb daar nog net op tijd gezien dat ik een housewarming moest verplaatsen, maak da mee!

En euh, als alles volgens plan verloopt, babbies!

Waar droom je nu van?

Nog steeds van ik die me op een podium kwetsbaar durf op te stellen & mezelf durf zijn voor een “groot” publiek. Maar letterlijk ook, ik heb mij al tal van scenario’s ingebeeld. ‘t Is echt een droom om dat ooit eens te kunnen doen, er zelfs een soort show van te maken met affiches en al.

Al blijft dat nog toekomstmuziek, we zijn er nog niet!

Voor de rest herinner ik mij ook nog wel vage dromen van in de prijzen te vallen of zo’n machien van een wereldgoal te maken bij een caféploeg op zondag waar het allemaal eigenlijk niet zo veel uitmaakt.

Welke stad is dat op de foto boven je blog?

Málaga! Een foto van 6 jaar oud denk ik toch wel. Ik heb al meermaals gezegd om het te veranderen, maar ik heb nog niet echt het moment gevonden om zo’n patat van een inspirerende foto te laten maken, haha! Iemand een voorstel?

We waren trouwens gewoon op citytrip naar daar. ‘t Is denk ik wel de citytrip waar ik het meest van genoten heb. Echt een heel mooie stad, vooral de binnenstad vond ik supertof omdat het zo rustig was (we waren ook daar net buiten het seizoen). Dikke aanrader!

Is je ooit iets overkomen waarvan andere mensen niet geloven dat het waar is, maar wat dus wel echt gebeurd is? Als het antwoord ja is, uiteraard: wat dan?

Damn, pittige vraag! Ik heb hier echt lang over moeten nadenken, het was echt geen makkelijke. Maar de meest voor de hand liggende is misschien het feit dat ik met 6 vingers aan beide handen geboren ben (oh ja hoor, pun intended)). Daar moet iedereen toch altijd eerst iets aan de aard van nee joh, nie zeveren op antwoorden! Maar het is dus echt gebeurd en de littekens zijn nog steeds zichtbaar naast m’n pinkvingers. Het waren blijkbaar nooit volwaardige vingers die gewoon snel eraf gehaald konden worden. Alé, da’s ook maar wat mij werd verteld!


Zo zo! Het blijft echt tof om te doen. Let’s keep on doing it! Als er vragen zijn binnengeschoten bij u, shoot! Meerdere ingeven kan ook, maar dan best allemaal ineens!

4 reacties op “Q&A: the 2022 edition #1

  1. OMG WILLEN JULLIE DIT JAAR EEN BABY MAKEEEEN???!!! JAAA!!! 😀 😀 😀
    Of versta ik het verkeerd?
    Verder, grappig dat je pinkvingers schrijft, haha :p bij ons zijn dat gewoon pinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.