Heyhey! Ik ben Robin 😊. Welkom op mijn website! Ik heb het al meteen opgedeeld in twee delen: eentje voor alles en iedereen in mijn professionele omgeving, en een blog-deel voor diegene die meer diepgang zoeken. Jullie komen allemaal hier terecht natuurlijk, dus bij deze mag je voor jezelf uitmaken wat je allemaal wil lezen.

Als je meer diepgang zoekt kan je vooral verder blijven lezen. Dus…, klaar voor een lange about me? Ik hoop het voor u, want ik heb wel wat te vertellen over mezelf 😉

Even wat standaard-stuff: geboren in 1994 in Genk, woonachtig in Hasselt. Effe stoefen: in 2016 afgestudeerd als industrieel ingenieur elektronica-ICT, werkend als onderzoeker (in artificiële intelligentie) bij Hogeschool PXL – expertisecentrum PXL Smart ICT. Om nog meer te stoefen: ik heb ooit een best paper/presentation award gewonnen op een conferentie in Nieuw-Zeeland (woohoo!). Daarnaast mag ik mijzelf ook co-host noemen van de podcast Talk Nerdy To Me en ben ik actief als vrijwilliger bij het huisvandeMens Hasselt. Ziet ge de chaos al gebeuren? Wacht tot ge mijn grootste interesses ziet:

 • Schrijven (duh)
 • Mensen (ja, gij!)
 • Voetbal
 • Pokémon
 • Muziek
 • Gaming
 • Technologie (Artificial intelligence, engineering, ..)

Yes, dus heel wat bezigheden! Al wilt dat nog niet zeggen dat ik enkel blog over deze topics. Het leven is zoveel meer dan dat. Wat er ook maar in mij opkomt, ik schrijf erover. Moeilijk of niet moeilijk, leuk of niet leuk. Maar altijd wel zo eerlijk mogelijk. Ik heb het vaak gewoon nodig om dat te doen, om zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven. Vooral omdat ik nog in burn-out herstel zit. Hier in mijn blog houdt niets mij nog tegen om daar de struggles van te delen. Ik leef (zoals ieder mens) met een aantal onzekerheden. Ik maak er geen geheim meer van.

Wat je dus op mijn blog zal vinden: vanalles en nog wat. Verwacht bloemlezingen over hoe een chaotische ik door alles en iedereen geprikkeld wordt. Verwacht ook persoonlijke verhaaltjes die de dieperik induiken. Afgewisseld door daily random dingenover-the-top-awkwardness, de nerdy Robin en momenten vol met euforie. Want daar draait het allemaal toch om? Weg met maskers, weg met de twijfels om zo goed mogelijk over te komen bij de ander. Want wat levert dat nu eigenlijk op? Niks dus, al geef ik toe dat ik ook nog niet 100% volgens dat gedacht leef.

En als ik u nu al geïntrigeerd heb, raad ik u vooral aan om 20 seconds of courage te lezen. Die tekst beschrijft de rode draad in mijn leven. Maar bereid u voor, het is een longread!

Cheers, Robin

P.S., je zal zien dat ik al mijn posts met “Deh!” begin. “Deh” is iets wat ik van mijn (overleden) bomma heb geleerd. Het is iets om stiltes te breken, om iets op gang te zetten, om iets af te ronden. Zoiets als “zo!”, zoals Nederlanders het wel eens gebruiken. Geen echte speciale betekenis dus, gewoon iets wat mij heel erg typeert (en waarom het dus thuishoort in elke blog die ik schrijf).

Seg, vertelt gij nu eens. Wie ben jij? Wat doe jij? En hoe ben je op mijn website/blog terechtgekomen? Ik hoor het allemaal graag 🙂

6 reacties op “Over mij

 1. Hallo, ik heb de opleiding zorgkundige samen met je pa gevolgd Door je huwelijks foto’s te bekijken bij Huis van de mens, trouwens super mooi, volg ik je.
  Super dat je je hiervoor inzet.
  Je innerlijke stemmen komen me bekend voor. Niet altijd gemakkelijk.
  Dus nu weet je iets van mij.
  Succes

  Diane

 2. Hi Robin, via Liese raakte ik hier. Ik lees heel veel blogs en reageer regelmatig. Ik schrijf minde frequent maar toch wel regelmatig. Vaak over sport maar ook over kleding naaien en hergebruik en nog 1001onderwerpen. De laatste tijd lukt schrijven minder goed. Maar ook daar kun je over schrijven. Ik ga je volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.