Black Mile Chapter #02: Ferdi Dusen

Deh.

We zijn er weer! Vanaf vandaag kunnen jullie luisteren naar Chapter #02 van A Black Mile To The Surface. 💛 Echt, ik ben opnieuw supertrots hierop.

Ik kijk terug op een waanzinnig mooi en indrukwekkend gesprek. Ferdi staat echt enorm authentiek in het leven, voor mij een grote inspiratie om mezelf mee te challengen en de vraag te stellen of ik zelf ook zover sta.

En echt… Als er geschiedenisboeken van leerlingen uit zijn middelbare schoolperiode bestaan, zou Ferdi er ongetwijfeld in staan. Deze man van Turkse origine vond de moed om uit de kast te komen en heeft zich door serieus moeilijke periodes heen moeten slaan om alles staande te houden.

In deze aflevering duiken we dieper in op die moeilijke periodes, hoe hij zich door een depressie heen heeft geduwd en hoe hij het heeft geflikt om uit een moeilijke context toch te kiezen waar zijn hart warm van werd: werken met jongeren, wat later coaching werd.

Ik bedank Ferdi enorm voor zijn openheid en kwetsbaarheid tijdens het delen van zijn verhaal. 🙏

En voor jou, als lezer… Veel luisterplezier 🙏✨

Opmerking: deze aflevering kan triggerend zijn. Zit je met vragen of heb je nood aan een gesprek, je kan altijd contact opnemen met je naasten of met de mensen achter het preventienummer 1813.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.