Een jaar aan het bloggen

Deh!

Ik ben een jaar aan het bloggen, woohoo! Een jaar geleden schreef ik voor het eerst alles van mij af in You can go anywhere, but you are where you came from. Frustraties, trots, een verhaal: ook toen al speelde er veel waar ik me nog onzeker voor voelde. Maar ik gooide het op Facebook voor m’n vrienden en kennissen. Pas in mijn tweede (trouw)blog ontstond robinschrijvers.blogspot.com, en in april 2021 robinschrijvers.be!

Als ik nu een jaar later ernaar terugkijk ben ik alleen maar trots. Trots dat ik een metamorfose onderging en al opener, eerlijker schrijf dan toen, trots dat ik nog steeds op dezelfde manier mijn gevoel kan laten doorvloeien in een tekst maar ook trots dat mijn schrijfkwaliteiten erop vooruit zijn gegaan. Van metaforen tot de volledige getrouwheid aan mijn eigen schrijfstijl.

Simpel, diep, (Genks) en vol inspiratie. Ik zette dat van het begin al als slogan van mijn blog, maar nu kan ik toch echt wel zeggen dat het daar ook hóórt te staan.

Ook een groot besef een jaar later: JULLIE ❤️ Ik ontmoet hier de meest fan-tas-tisch-e mensen. Hier, maar ook op jullie eigen blogs. Open, eerlijk, echt: zoals ik de mens graag heb. Zoals de wereld er ook gewoon meer van onze soort nodig heeft.

Als het nu trouwens geen EK was geweest had ik hier een longread van gemaakt. Maar goed, ik heb hier nu een kwartier de tijd genomen tijdens de rust van Italië – Zwitserland en dat werkt ook wel. Goeie match trouwens, gaat goed op en af (en ik geloof wel in Italië voor dit EK). Ma soit, da’s voor een andere blog misschien. De 2de helft is alweer 10 minuten bezig, lap, tijd om af te sluiten.

We zien ons!

8 reacties op “Een jaar aan het bloggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.