Een jaar aan het bloggen (2)

Deh!

Verdikke eh, ik dacht op woensdagnacht iets korts te schrijven voor op m’n sociale media kanalen, en dan verschijnt er ineens een tweede blog over het één jaar bloggen. Nu kan ik ook niet anders dan die ook hier te delen…

Here goes:

Een jaar geleden begot. Het is al een jaar geleden toen ik iets volledig buiten mijn comfort zone heb gedaan. M’n eerste blog.

Nu, een jaar en 68 blogs later (!) heb ik een eigen FB-pagina, een eigen website www.robinschrijvers.be/blog en lezers over heel Vlaanderen en Nederland die me komen bezoeken (zij het in minder spannende aantallen, maar toch).

Volgend jaar? Ik ben benieuwd. Stiekem droom ik al van inspiratiesessies te geven, of een boek te schrijven over alles. Over al het kwetsbare, de burn-out, de therapieën, de omvorming van wat-ik-dacht mijn zwaktes tot mijn sterktes, over mijn successen die ik soms nog steeds moeilijk krijg benoemd als successen, en hoe ik al datgene gebruik om elke dag te blijven leren van anderen. En stiekem ook hoe AI een rol speelt in al die inzichten.

Zoveel te vertellen! Misschien dus, wie weet. Hoeft niet volgend jaar al, later kan ook. Niks moet, alles mag. We zullen anders eerst maar nog wat de voetjes op de grond houden, genieten van het vrouwtje, het onderzoekswerk, de podcast. En vooral eerst het EK voetbal afkijken.

Maar ik zou eigenlijk zot zijn als ik het niet zou doen.

P.S. dju he, nu is dit ook alweer een blog geworden. ‘t Is woensdagnacht wanneer ik dit schrijf. Tijd om te gaan slapen.

12 reacties op “Een jaar aan het bloggen (2)

  1. Proficiat met je blogverjaardag! Ik heb je nog niet zo lang geleden ontdekt, maar ik vind je schrijfstijl heel aangenaam, verfrissend eerlijk ook. Doe zo verder 🙂

    1. Merci Luus! En jaa als het van mij afhangt doe ik nog wel even door hoor 🙂 Af en toe misschien een iets minder maar die schrijfgoesting komt altijd wel eens naar boven merk ik!

      Ik heb het ook gewoon nodig soms! Tenzij het voetbal is, want voetbal heb ik nog meer nodig :p #neeikbennietverslaafd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.