Gas terugnemen

Deh!

Ik kom eigenlijk gewoon even zeggen dat het hier wat stiller zal zijn de komende weken. Zoals iedereen het wel ziet aan de versierde voorgevels van alle huizen is het EK voetbal gestart. Dat krijgt hier de hoogste prioriteit! Ik moet alle matchen zien, ik moet alles weten en ik wil koste wat het kost geen minuut missen van deze fantastische periode. Bloggen gaat daar dus ook even aan ten onder.

Weekoverzichten laat ik dus ook even achterwege. Vraagt ge het u toch af? Ga er maar vanuit dat ik me fantastisch heb gevoeld door dag na dag (❤️) voetbal te kunnen kijken en dat Ellen me elke dag net iets minder kan uitstaan (spijtig voor haar: she’s married). Dat er nog steeds hard maar met veel plezier gewerkt wordt, dat ik waarschijnlijk weer 5 terrassen heb gedaan en nog steeds veel te graag kinderen wil (ik heb het zwaar zitten tegenwoordig 😩).

Misschien dat ik nog af en toe eens terug kom piepen met blogjes voor de speciale momentjes deze maand, maar verwacht er dan maar niet te veel van.

Ma soit, ik ga terug voetbal kijken!

Adios amigos!

10 reacties op “Gas terugnemen

  1. Met al die baby’s in de weekoverzichten overal snap ik dat helemaal 😀 Lijkt me leuk om ooit eens vanuit een papa perspectief zoiets te zien op een blog!
    Dan geniet maar goed van het voetbal, dan zien we je daarna weer! Wel gek hoor, hier niet meer elke week even spieken of er al iets nieuws staat.

    1. Haha ja al dat geblog maakt het ook allemaal erger idd :p Ik smelt tegenwoordig bij elke baby die ik zie 😅

      En merci! En ja, het zal wat minder zijn. Maar er staat wel wat te doen deze maand (en er zijn ook rustdagen in het voetbal hé) dus misschien dat ik af en toe toch nog iets schrijf. Zij het een paar zinnen dan :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.