Kleine strijder, kleine held

Deh.

Lieve, lieve kleine Léon. Welkom in ons warme nestje.

Rust maar even goed uit, want wat was het een veldslag. Ook voor ons is het nog even bekomen, want ook wij zagen het anders gebeuren.

Maar hier ben je dan. Gezond en wel. Vuist in de lucht, zoals die eerste kennismaking op de echo. Kleine strijder, kleine winnaar. Zoals het stromend bloed in de aderen van de mama en de papa ben jij gezegend met gigantisch veel potentieel in je verdere leven. Vol ideeën, vol talenten, vol goesting, vol passie. Met de onoverwinnelijkheid die je naam doet uitstralen zal die borst vooruit staan, klaar om de uitdagingen van het leven met verve te doorstaan.

Wij zullen supporteren, kleine held. En jij zal leven.

Ten volle leven, in de schoonste en puurste vorm die je maar kan zijn. ❤️

Welkom, lieve kleine held. Welcome to the family. ❤️


Léon Schrijvers-Pinxten kwam ons op 6 augustus om 23u13 vervoegen. Hij draagt de naam van de overleden opa van Ellen, en dwong af om op de verjaardag van Robin zijn overleden opa tot bij ons te komen. 3 kilo’s en 751 grammen, 51 centimeters.

De dagen waren zwaar. Van een thuisbevalling naar geen weeën in 24u na het breken van de vliezen, via moeizame en ondraaglijke opgewekte weeën tijdens de inleiding tot een keizersnede. We hebben veel moeten toegeven helaas, we hebben onder zienderogen beseft dat een bevalling alle kanten kan opgaan. Dat verhaal delen we nog wel eens in detail zodra we het een plaats hebben kunnen geven, maar we zijn er geraakt.

We zijn trots, zitten vol liefde voor ons kleine wondertje.., maar ook met wat schade na de zware dag. We nemen de tijd, komen rustig terug op adem, en kijken vooral vooruit om met ons klein leeuwtje nieuwe wonderlijke avonturen te verkennen ❤️

5 reacties op “Kleine strijder, kleine held

  1. Heel veel geluk en succes voor de kleine en heel veel op krachten komen voor jullie beiden, vooral voor Ellen. Geniet vooral van Léon. Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.