Weekoverzicht W19

Deh,

Helemaal klaar voor een verkorte week! M’n werkweek was ook gevuld met een developers conference waar ik een aantal interessante sessies van heb meegepikt. Daarna: rust. Genieten, niks moet, alles mag. In thuiswerktijden nog steeds superbelangrijk om wat vaker eens goed de tijd te nemen voor leuke dingen!

De korte werkweek

Maandag was wel leuk. Een goed gevuld dagje want ik had een paar meetings opstaan. Sommige overlapten zelfs dus moest ik al snel switchen. En hoera! Ons appartement staat online voor verkoop! Heel erg benieuwd wat ons daar allemaal te wachten staat.

‘s Avonds nog een goed wandelingetje gemaakt met Ellen om de dag met Helden van Hier en FC United af te sluiten. ‘s Nachts een beetje wakker gelegen, maar dat ging al snel over na het schrijven van m’n blog!

Dinsdag was denk ik maar meh. Ik kan me nauwelijks nog herinneren wat er gebeurd is die dag. Veel gebabbeld en gewerkt alleszins en dan weer ergens een sessie meegepikt van de conferentie. ‘s Avonds hebben we wel nog naar Zorgen voor mama gekeken op TV. Leuk programma! Maar voor de rest, how, ik herinner me echt niets meer!

Online conferentie TEQnation! Het was echt wel supergoed georganiseerd.

Woensdag kan ik me wel nog levendig herinneren! Ik werd wakker en zag ik dat ik om half 9 een meeting had opstaan, eentje die een maand geleden ofzo in de agenda werd gezet. Wel een spannende, eentje met de Vlaamse AI Academie (VAIA). Zal ik eens iets zeggen? It made my day. Ik hoorde namelijk dat ze mij al kennen, en dat mijn naam daar ergens in die rangen gepasseerd is om binnenkort misschien iets te mogen doen. Maar da’s dus voor héél Vlaanderen dan eh!! Hogescholen, universiteiten, bedrijven, noem maar op. En dan denken ze aan mij?! Bibi’ke hier in de zevende hemel uiteraard. ‘s Nachts kon m’n geluk niet op en schreef ik al mijn levensgoesting in een nieuwe blog.

Ik had trouwens zeker vijf infosessies opstaan in de late namiddag, ideaal om het verlengde weekend in te vliegen. Superinteressante talks gehoord, het waren geweldig interessante AI-projecten.

Daarna in de avond speelde Genk nog thuis tegen Anderlecht. Holy sh*t dude hoe ik die match beleefd heb. Bij elke baltoets zat ik op het puntje van mijn stoel. Helemaal wild aan’t gaan bij de minste ruimte die we konden vinden tussen de linies. Anderlecht is écht geen slechte ploeg, zowaar onze moeilijkste tegenstander in de Champions Play-Offs. Al heel het seizoen zien we ons peren af bij die mannen. Kuddos to them. Eindstand? Een terechte 1-1. Een onvermijdelijke Onuachu kopt daar effe tussen de soep en de pattaten door z’n 32ste van het seizoen binnen. Jezus man, hoe ik wild ging, hoe ik op de tafel en zetel heb geklopt! De oermens in mij is heel die dag aanwezig geweest.

Verlengd weekend

Donderdag hebben we ervan geprofiteerd. ‘s Morgens opgestaan en gezien er geen gazet is op een feestdag, hebben we maar meteen Blind Gekocht opgezet. Daarna heeft Ellen zeker de hele middag nog in haar boek gelezen en heb ik terwijl wat gegamed en aan mijn website gewerkt. O.a. een nieuwe pagina “artikels” gemaakt en een vervelend probleem met de like-button op mijn posts opgelost. Als in -> van plugin veranderd! Voor jullie veranderd er weinig. Het knopje ziet er wat anders uit en het gedraagt zich wat anders.

‘s Avonds het eerste terrasje gedaan van 2021! Al 8 maanden probeerden we af te spreken met een vriendin, maar het was er nooit van gekomen. Tot donderdag dus! Een paar goeie cocktails, de tijd vloog voorbij. Ik vond het héérlijk, ik voelde me terug levendig na zo tussen de mensen te kunnen zitten. Ik heb echt onderschat hoe ik dat gemist heb.

Vrijdag heb ik weer lekker schande gebroken. Ellen moest in Kortessem zijn (pak 25 minuutjes rijden van hier) op een adres die ge in elke gemeente wel tegenkomt (zoiets als Dorpstraat ofzo). ‘s Morgens, geen probleem, ik zet ze daar af en ga ondertussen naar de kapper en de drankenhal voor leeggoed binnen te doen. Maar daarna moest ik ze dus terug gaan halen. Ik weet niet wat er toen gebeurd is met mijn Google Maps, maar ineens werd hetzelfde adres voorgesteld in Sint-Truiden zonder dat ik het door had. Ik fijn doorgeklikt zonder echt te letten op de stad, en het heeft echt geduurd tot ik in Sint-Truiden was van oei, dit klopt hier toch niet. Maar ja, te laat dus. Op het moment dat ik eigenlijk in Kortessem moest zijn reed ik op 20 minuten afstand nog rond in Sint-Truiden. Het arm vrouwke wandelde maar richting Hasselt en had zich (gelukkig) op 500m ofzo in een bushokje gezet, wachtende op mij. Kan gebeuren natuurlijk maar ik vind het best erg. Ben niet zo trots op mezelf.

Voor de rest heeft Ellen nog wat gelezen, heb ik nog wat gegamed en heb ik eindelijk m’n zaadjes eens geplant. Tijm, basilicum, munt, aardbeitjes en kerstomaatjes. Eindelijk, ik was al drie maanden aan’t zeggen dat ik me daar achter ging zetten. Ma bon, alle labels zeiden dat ik nog tot en met mei de tijd had dus niks aan de hand!

Tegen de avond hebben we ten slotte The Avengers – Endgame nog eens gekeken. Puur genieten nog steeds! Vol flip als die met hun hele leger onder die geweldige soundtrack tevoorschijn komen. Die film doet iets met een mens.

Zaterdagvoormiddag heb ik mij een webinar over leiderschap en emotionele intelligentie opgezet, en heb ik mij zo’n test gedaan om te zien hoe ver ik sta. Ik ga me daar één van dees nog een blog over schrijven denk ik. Voor de rest nog de podcast van TerrilTalks beluisterd ter voorbereiding van de match Anderlecht – Genk in de avond. Én dan ook nog iets leuks gezien op happybeats.be haar Instagram voor op m’n website: een chat venstertje! Officieel is het een Facebook-plugin maar je kan me ook anoniem gewoon iets sturen. Superhandig, dat komt meteen uit op mijn Facebookpagina “Robin blogt”. Dus voor wie al lang met prangende vragen zit maar mij niet durft sturen.., fear no more! Je vindt het knopje linksonder op mijn website. Dus leef u uit! I’ll be happy to read anything.

En ja dus ‘s avonds die match nog, opnieuw tegen Anderlecht. We vonden ineens makkelijker de ruimtes! ‘t Is lang 1-1 gebleven maar in de laatste 5 minuten wist cultheld Dessers de 1-2 binnen te koppen. Met andere woorden: ik heb alles en iedereen weer bijeen geschreeuwd. Hohoho. Helden zijn het.

Zondag staat verder in het teken van poetsen en opruimen. Maandag komen immers de eerste bezichtigingen voor ons appartement! Voor de rest kijk ik mij nog die andere voetbalwedstrijd van Brugge. Als die mannen verliezen… Dan zie ik ons nog kampioen worden.

En dan hé…

Hohoho. Dan ga ik loco.

Enkele leuke, random momentjes

Ellen aanstaren en allebei in de lach schieten. Zonder reden. Gewoon happy-dappy.

Na die meeting van woensdagochtend een briefing mail krijgen dat uitstraalt van iedereen in CC weet wel wie Robin is. Als in, ik moest niet aangehaald worden in wie-is-wie. Ik voelde me speciaal!

Hemelvaart, en Ellen wilt (weer) de hele dag in hare pyjama zitten. “Gaat gij de hele dag zo in uw pyjama in de zetel blijven hangen?” vroeg ik haar. “Nee”, antwoordde ze. “Ik moet mij straks omkleden om te gaan trainen”.

They had us in the first half Meme Generator - Imgflip
She had me*. Maar goed, ge snapt me wel.

Als Ellen haar haren föhnt nadat ze uit de douche komt wappert ze altijd met haar haren, alsof ze auditie doet voor de reclamespotjes van Garnier of Head & Shoulders. Ik zie mijn kans dan altijd om “I Whip My Hear Back & Forth” luidkeels voor hare neus te zingen. Tot haar grote ongenoegen (maar ik vind het zalig haha)!

Nog eens heel open en eerlijk mijn levensverhaal kunnen vertellen, zonder enige twijfels. Doet me goed!

De winning goal van Dessers. Ik voelde de adrenaline overal stromen. Een zware oerkreet uitgeslagen van geluk.

Aanrader van de week

Blijf eens lekker extra lang in bed liggen met uw vriend/vriendin/man/vrouw/kat/hond.

En geniet ❤️

Hoe was jouw week?

10 reacties op “Weekoverzicht W19

 1. Gaan jullie de bezichtigingen zelf doen? Alvast veel succes, ook met het schoonmaken. Ik weet nog hoe lang ik ermee bezig was toen mijn 45m2 appartement gefotografeerd werd om te verkopen, haha. Ik kwam de foto’s laatst tegen, leuk aandenken om te hebben eigenlijk.

  1. Nee we hebben er een makelaar voor ingeschakeld! Het idee was er wel even maar beide hebben hun voor en nadelen natuurlijk.

   De foto’s gaan we ook bijhouden ja, leuk om later op terug te kijken!

 2. Alvast heel erg veel succes he, met de verkoop van jullie appartement. Hoop dat hij niet zo lang als die van ons te koop blijft staan *KUCH*

  En heerlijke random weetjes. Ik genoot zeker van dit XXL weekend, lekker veel offline en echt eindelijk een beetje opgeladen van alles.

 3. Fijn he dat lange weekend! Ik ben alvast heel erg benieuwd naar je blog over leiderschap en emotionele intelligentie, dat klinkt heel interessant!
  Hahaha de random weetjes van de week, en dan vooral die waar Ellen haar haar fohnt, ik zie het helemaal voor me! 😀 Bij dat soort dingen moet ik altijd aan mijn vriend denken die ook van die streken uithaalt hahaha. Ik word er altijd blij van, even wat humor door de dag heen.

 4. Amai zo tof dat uw naam al in de wandelgangen gepasseerd is! Goed dat die zaadjes gepland zijn, maar ik denk dat uw uitstelgedrag zo slecht nog niet was: mijn basilicum is kapot gehageld. ‘t Kan ook zijn dat ik dat moest binnen zetten ofzo hè, maar zo’n kenner ben ik niet :p.

  1. haha ja was suuuupercool! en ja maar het weer is ook best raar geweest he :p ik heb nu wel alles binnen staan zolang ik nog geen plantjes zie. Van’t moment dat het buiten consistent beter weer is zet ik ze buiten denk ik :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.