Weekoverzicht W27

Deh!

Een beetje vreemd zeker, het beeld dat ik heb gebruikt voor de omslagfoto van dit weekoverzicht? Het heeft ook niets met Halloween te maken hoor! Nee, deze week was een beetje crazy. We hadden het op voorhand niet zien aankomen, maar het bleek een week te zijn dat nagenoeg volledig in het teken stond van ons Pokémon TCG Team Gengar’s Shadow Force (GSF). Want ehh, we haalden voor het eerst sponsoring binnen!

Dusja, deze week veel Pokémon (vandaar de Gengar als achtergrond 👻), weinig baby en weinig andere dingen. 😅

Maandag begon anders wel als een doodgewone maandag. Ik werkte uiteraard en nam ‘s avonds het heft in handen om met ons nieuw internet van vorige week onze slimme deurbel (Google Nest Hello) opnieuw te configureren. Daarvoor moest ik wel opnieuw de bel van de muur halen, want het knopje voor het terug in fabrieksinstellingen te plaatsen zat vanachter.

IK BEN ER VEEL TE LANG MEE BEZIG GEWEEST. Lang leek het alsof de bedrading slecht contact maakte, want de bel deed het dan weer wel, en dan weer niet. Maar lang verhaal kort: blijkbaar zorgt Google in de fabrieksinstellingen er ook voor dat de belknop geen signaal doorstuurt naar binnen, maar enkel een wifi signaal stuurt naar de app.

Google, denkt eens tegoei na alstublieft…

Dinsdag begon het wel wat te gebeuren allemaal. Zaterdag hadden we nl. een tornooitje gespeeld in Zonhoven met 3 van de 4 leden van GSF, en nog een jongere broer van één van ons. We waren met hem al een tijdje bezig over het al dan niet joinen van ons team, want we hingen sowieso al wat als een familie aan elkaar (echt waar trouwens: ik zit erin met mijn broer en neef, en een kameraad van mijn neef). Dinsdag kwam dus de vraag (ofja, het antwoord) dat hij er officieel in wou. Zo gezegd zo gedaan! Het was al een fijn nieuwtje om te delen dat we met 5 waren, maar little did we know dat het beste nog moest komen.

Want dat kwam woensdag. Een halfuur was ik op m’n werk, toen ik op m’n gsm een bericht zag binnenkomen op de Instagrampagina van GSF. De mannen achter Cardstore, die zaterdag dat tornooitje organiseerde, stuurde ons een bericht of we al gesponsord werden als team en of we niet iets voor elkaar konden betekenen.

Ja, dikke vette UBERHYPE natuurlijk in onze chat! We hadden het er al vaker over dat het supercool zou zijn als we ooit een samenwerking konden aangaan met een winkel. Dusja, we waren allemaal serieus in de wolken van de vraag alleen al. Het was veel op en af gestuur met de jongens om te zien hoe we het zouden aanpakken en wat we graag zouden willen. Het beste leek me om met de mannen van Cardstore in een online call alles eens te bespreken en van daaruit te zien hoe of wat.

Maar dat bleek zelfs helemaal niet nodig, want donderdagochtend kwam er al meteen een eerste voorstel binnen! 😱 Ze lieten er duidelijk geen gras over groeien! Ik was zelfs nog niet tegoei uit m’n bed toen ik het las. En ja, met dat het een mooi voorstel was, wist ik gewoon dat ik het die dag niet meer moest hebben van mijn concentratie. Ik deelde het nieuws meteen met de rest & ons geluk kon niet op. Ik probeerde me op m’n werk nog te concentreren op een presentatie die ik moest maken, maar ik denk dat ik echt op mijn ergste slakkentempo ooit heb gepresteerd (sorry aan de Belgische lezers om jullie belastingsgeld zo te verkwisten. 😅 Ik maak het nog goed)! Het lukte gewoon echt niet. Er zat maar één ding in m’n hoofd: dat voorstel. En ja de chat, die stond ook roodgloeiend. We gingen over de details en wat het allemaal zou betekenen voor ons. Bij een deel van het voorstel hadden we wel nog wat onze twijfels, dus dachten we om dat gewoon eens mee te nemen in het antwoord en nog te vragen van wat er mogelijk was. Dat deden we nog voor de middag ergens, dus ge kunt u voorstellen hoe snel het gegaan is. En ja, we kregen meteen een antwoord met dat ze akkoord waren met onze ideeën, dus de sponsordeal was rond!!

Je zou trouwens denken dat het een Nederlands bedrijf is, but you are wrong! Het is een Belgisch bedrijf dat ervoor koos om een .nl website te maken omdat ze zich vooral op Nederland richten als doelgroep. Ze zijn zelf ook Nederlanders, dat wel, maar dus wel op Belgisch grondgebied!

Dat was dus écht supersnel gegaan. Ik kon het ook niet laten om de blijdschap te delen met de collega’s op het werk, ik was echt in de wolken. Ik ben ook blij dat het zo snel is gegaan, want ik wist ook dat als ik het dan nog tot de avond zou laten liggen, ik de hele dag niets meer gepresteerd had. In de namiddag was het dus ook al veel aangenamer in m’n hoofd. Ik was door het dolle heen, maar kon me tenminste toch terug iet of wat concentreren op m’n werk.

‘s Middags hadden we per toeval met de collega’s ook Let’s Wok besteld, dus dat was ineens een feestmaaltijd geworden, haha!

‘s Avonds dan natuurlijk heel m’n verhaal nog eens gedaan bij Ellen, want zij wist van de ochtend al van het voorstel en had ook meteen door hoe het er voor mij aan toe zou gaan die dag. Het deel dat we allebei misschien nog wel het meest tof vonden is dat het qua verwachtingen naar ons als team toe echt supergoed meevalt. Cardstore zelf wou nooit verplichtingen opleggen en wilde gewoon dat we ons plezier in het spel konden aanhouden. Het enige wat we in return moesten doen was hun logo zetten op onze jerseys, en zorgen voor verwijzingen in onze social media posts. Met de mooie voordelen erbij waar wij nu van mogen genieten is dat dus een heel mooie win-win aan beide kanten!

Ik bleef ‘s avonds serieus nog in diezelfde sfeer hangen. Meteen toen ik thuiskwam maakte ik een social media post om het heuglijke nieuws te delen. Met dat te doen werd het natuurlijk nog echter, en kreeg ik er alleen maar meer zin in. Ik dacht daardoor om meteen aan de slag te gaan met de nieuwe jerseys. Nu we toch voor nieuwe gaan omdat we een logo erop moeten zetten, dachten we ook om nieuw designs te maken. Ik maakte een paar verschillende op via de configurator van spized.com, legde het weer voor aan het team en maakten na wat aanpassingen vrij snel al een beslissing!

En waarom ook niet, laten we al eens een kleine sneak-peek delen! 😁

Spized is trouwens wel aan te raden. Afhankelijk van de bestelde hoeveelheid aan shirts betaal je iets meer of minder natuurlijk, maar ze hebben wel een heel fijne configurator waar je veel vrijheden hebt om mooie designs te maken!

Daar ben ik dus de hele avond mee beziggeweest uiteindelijk. Superzot!

Vrijdag werkte ik dan nog een halve dag aan de slides (die ik donderdag eigenlijk had kunnen afwerken, but we know how that went), om dan in de namiddag thuis alles klaar te maken voor bezoek! We hadden nl. de maandag al met ons team afgesproken om vrijdagnamiddag samen te komen en te testen voor een tornooi van volgende week zondag. Dat is ook best wel een belangrijke! Het is een eerste tornooi nu met het nieuwe seizoen waar we al punten kunnen winnen voor het wereldkampioenschap van 2024. De punten worden nu gereset, dus het wilt basically ook zeggen dat wie wint, tijdelijk wel eens de hoogst geklasseerde Belgische speler kan zijn! Zeker ook als alle toppers van België en omstreken aanwezig zullen zijn. M.a.w. is het tornooi een goede test is voor ons. De top komen we ook niet zo gemakkelijk tegen in het oosten van het land waar wij meestal spelen. Dusja, vrijdag hebben we veel getest, waren we nog aan het nagenieten en hebben we nog veel gelachen over alles.

In de avond was het nog eens tijd voor eens iets anders. Gezien Ellen weg was met vriendinnen had ik het huis voor mij alleen, en lukte het toevallig ook met collega’s af te spreken en Rocket League te spelen. Voor mij was dat minstens een jaar geleden, maar ik kon het nog best goed.

Alleen, de mannen waren minstens 20 minuten te laat op de afspraak! 😅 Zo gaat dat zeker als kinderen hun bed inmoeten? Maar het was gezellig en plezant om tot ‘s avonds laat te kunnen gamen met elkaar.

Zaterdag hadden we leuke plannen op de agenda. Alleen had Ellen een lastige nacht van vrijdag op zaterdag. Om 3 a 4u ben ik mee wakker geworden, en lukte het me totaal niet meer om terug in slaap te vallen. Dus nam ik er rond 5u-5u30 de laptop er maar bij en liet ik de creativiteit los op nieuwe social media templates voor GSF. Ik ben ook van plan om onze social media kanalen nog wat op te krikken, en meer te posten rond het spooky thema van wat Gengar eigenlijk wel is. Daar horen ook spookyer templates bij uiteraard, en een nieuwe story om naar buiten te brengen. Zo was ik al snel een paar uur zoet, zelfs tot we onze eerste afspraak hadden: de babyborrel van een kameraad! Veel jonge kindjes gezien die dag, en dan borrelt het toch altijd net iets meer dan anders!

We waren niet superlang gebleven omdat we ook wisten dat we ‘s avonds bij een vriendin van Ellen gingen eten. We rustten dus nog wat uit thuis op de zetel, AKA ik zette mij terug achter de templates, om dan in de vroege avond weer te vertrekken.

We aten samen terwijl we buiten zaten, om daarna samen te voet te vertrekken naar een lokale zomerbar. Alleen is een zaterdagavond natuurlijk superpopulair om naar een zomerbar te gaan, waardoor we geen plaats meer vonden. We dachten ook dat er een ijsjeskar ging zijn, maar ook die was er niet! Dus dan maar terug op het terras waar het natuurlijk ook nog supergezellig is geworden.

BeReal ging af net toen ze allebei binnen waren, lol!

En ja, nu op zondag hadden we eigenlijk niks gepland. ‘s Morgens zagen we op een facebookgroep van de stad Zonhoven nog een bericht passeren over een garageverkoop (met Pokémonkaarten) ergens nabij, dus sprong ik superimpulsief op m’n fiets om eens te gaan kijken. Maar eens ik daar was, was alles al weg! Ik keek nog wat rond hier en daar maar ik was dus helaas voor niets de fiets opgesprongen.

Zondag is het ook standaard pannenkoekendag, en die smaakten ons weer supergoed. Nu in de namiddag lijken we nog onweer te trotseren hier, en ga ik vooral nog verderwerken aan de social media templates. Op zich hoeft daar niet zo veel tijd in te kruipen, maar na alle ontwikkelingen van deze week is er echt iets losgekomen in mij om daar nog effe het beste uit te halen voor dat de baby er is.

Want ja, ge zou het bijna vergeten na zo een week, maar die komt er ook nog aan. Dan verdwijnen de belangrijkste bijzaken weer naar de achtergrond. Benieuwd wat dat nog gaat geven…

P.S. de baby, die doet het uiteraard ook nog steeds goed! Volgens de pijntjes in de buik van de mama heeft die ook stevig meegevierd op al het goede nieuws van deze week 🥳

5 reacties op “Weekoverzicht W27

    1. Goh ik zou het nog steeds wel aanraden eigenlijk! Dit is nu effe een onhandig voorbeeld geweest, maar op zich is zo’n installatie ook gewoon maar ene keer ge 😀 Maar op zich sluit het ook mooi aan bij je andere Google toestellen als je die hebt 🙂 Verschijnt fijn mee in Google Home, waar we de chromecast ook in hebben staan bv. Je kan makkelijk meldingen en zones instellen waar personen en pakketjes gedetecteerd mogen worden, eigenlijk wel nice hoor!

  1. Ik snap niks van je game maar fijn om te lezen dat jullie er zo van genieten. Rocket League ken ik wel, mijn man speelt het al eens graag bij periodes. Mijn monitor staat op een oude krabpaal van de kat, de jouwe op een doosje, zo heeft iedereen wel iets improv aan zijn thuisbureau 🙂

    1. Haha, ja dat is ook wel een wereldje op zich hoor! Ik kan me perfect voorstellen dat een buitenstaander er niets van begrijpt :p “die mannen en hun kaartjes” haha! Maar het gaat er toch wel stevig aan toe hoor, dat kan ik wel zeggen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.