Ellen en ik

Deh!

Ik in bed en Ellen die zich klaarmaakt om te gaan wandelen met haar spirituele coach. Het is eigenlijk lang geleden dat we nog eens apart van elkaar zijn opgestaan. We don’t like that, er ontbreekt ‘s morgens toch iets als ge u in de stilte rond begeeft in het huis.

Ook al is er de laatste tijd minder sprake van: we doen veel samen. Eigenlijk zo goed als alles, als het mogelijk is. Afspreken met vrienden, vriendinnen. Zelfs met collega’s erbij hebben we elkaar liever erbij dan zonder. De vibe is er ook altijd, we stralen dezelfde energie uit en da’s echt wel tof: we zijn één en dat zijn we overal.

Gisterenavond was ik nog eens weg zonder Ellen. Met familie ging ik naar de cinema voor een film die Ellen minder zag zitten. Fine by me offcourse, maar eerlijk gezegd is ook dan de energie anders als ik weg ben. Vreemd misschien ook want het is niet iets waar je bewust mee bezig bent. Je voelt gewoon iets ontbreken waardoor er in de achtergrond iets knaagt en uw gemoedstoestand gewoon anders is. Minder joyful, minder energierijk, minder levendig.

Thuiskomen is dan ook het plezantste moment. De deur opendoen, een “liefje” door de gangen roepen op zo een toon van een 8-jarige die zijn mama roept in de zetel. En dan gewoon in de zetel ploffen, in foetushouding uw hoofd kunnen leggen in haar linkerarm. Ook al is het maar voor vijf minuten, want ge hebt een hele avond van verhalen erop zitten die ge tot in het kleinste detail wilt delen.

Ik had het mij vroeger nooit zo voorgesteld. Liefde, getrouwd zijn. But I’m enjoying every minute of it.

5 reacties op “Ellen en ik

  1. Ma zo koddig!
    Ik herken het wel, mijn man en ik doen ook best heel veel samen. Ik kan daar echt enorm van genieten. Samen opstaan doen wij niet altijd, maar we gaan meestal wel telkens samen gaan slapen.

  2. Hier staan we in de week elk apart op. Maar int weekend is dat meestal allebei. Hier doen we eigelijk ook altijd samen iets. Vind ik zo fijn in een relatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.