Wij organiseren een bloggersmeeting!

DEH!

Weten jullie nog dat Irene en ik een bloggersmeeting wilden organiseren? Domme vraag eigenlijk … Wij werden er al meermaals over aangesproken door ongeduldige blogcollega’s (we nemen jullie niets kwalijk, het wordt dan ook geweldig 😉 ). Maar goed, we gaan er niet te veel doekjes om winden eh.

DE MEETING KOMT ERAAAAAN!!!

Top toch eh? We hebben vandaag digitaal samengezeten om al wat dingen te bespreken. Omdat we graag op voorhand een beetje zicht hebben op wie er graag wil komen, gaan we dat eerst in kaart brengen.

Hieronder vind je een Google formulier dat je mag invullen als je 1. blogt, 2. in België woont en 3. al je geweldige blogcollega’s wil ontmoeten. Het maakt niet uit waarover je blogt, of je ons al kent of niet, … Iedereen is welkom! Je hebt tijd tot en met zondag 25 juli 2021 om het formulier in te vullen.

Daarna nemen wij contact op met jullie en gaan we verder aan het plannen!

IK WIL KEIGRAAG MEEDOEN!

Nu, we zijn nog een beetje op zoek naar hoe we het concreet gaan aanpakken. Denk aan de invulling van de dag, eten, drinken, locatie, … Heb je vragen of heb je een geniaal idee, je mag ons altijd een mail sturen op bloggerstomeet@gmail.com!

17 reacties op “Wij organiseren een bloggersmeeting!

  1. Merci! En ja, ‘t was geen leuke keuze om het enkel over België te doen. Maar praktisch wel het meest haalbare denk ik nu… Anders wordt het ook te moeilijk vrees ik om een goede locatie te vinden waar iedereen naartoe wil afzakken.

 1. Ah wat leuk! Ik was er al op aan het wachten haha, leuk dat jullie het gaan doen! Woon in NL dus voldoe niet helemaal aan de voorwaarden, al is het ook weer niet vreselijk ver weg. Weet ook niet of ik er zo makkelijk zou kunnen komen met dat Belgische OV haha. Jullie wel heeeeel veel plezier! Bloggen jullie er ook over? Dan ben ik er toch een beetje bij geweest 😀

  1. Ja ook naar jou, was een moeilijke keuze hoor! We hebben natuurlijk graag gewoon iedereen erbij maar praktisch, en rekening houdend met nog gekke COVID-evoluties wouden we het voor nu zo even doen…

   En bloggen zullen we altijd wel doen ja 😁

   1. Ja snap de beslissing helemaal! Als de wereld weer wat rustiger betreft COVID is dat een beter plan. Komt ooit wel 🙂 Leuk, ben al benieuwd naar hoe het was!

 2. Ik ben ongelooflijk horrible laat met blogjes inhalen, maar heb me dus ook al ingeschreven, gelukkig had Irene me een linkje gestuurd via Insta 😀
  YAY CAN’T WAIT!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.