Fotoverslag: one year anniversary

Deh!

Ik was aan het twijfelen, maar ik ga ze toch delen hier! We hebben nl. al een preview gekregen van de foto’s in Wolfsdonk en Diest (waar we foto’s zijn gaan maken voor ons 1-jarig trouwjubileum). ZALIGE foto’s zijn het, we zijn echt supertevreden met het resultaat! Onze fotografe Hanne doet dat echt fantastisch. Ga ze massaal volgen op Instagram!!

Om nog een wat meer te vertellen over deze dag: dat bootje was meer miserie dan wat anders. Ziet ge al die algen in het water? Ge geraakte daardoor echt niet vooruit met uw roeispanen. Ik heb daar zitten sukkelen jong! Dat kunt ge u niet voorstellen. Ellen heeft me een uur lang zitten uitlachen in het bootje. Maar ik ben blij dat dat allemaal nog goed meevalt op de foto’s!

Ahja, en de fles op het einde.., van het moment dat ik daar zo het ijzerke vanaf haalde vloog die kurk ervan af alsof het niets was. Hanne moest in allerijl haar fototoestel pakken om nog een paar leuke foto’s te kunnen maken!

Maar boy, wat hebben we ons geamuseerd. Goed gelachen, genoten, het was superleuk om op deze manier ons trouwjubileum te vieren!

14 reacties op “Fotoverslag: one year anniversary

  1. Echt ZO leuk om nog eens je trouwkledij te kunnen aandoen en dan nog zo’n mooie foto’s maken. Echt om van weg te dromen! Leuk jubileum, proficiat met jullie katoenen huwelijk! 😀

    1. Waaaw! Recht uit The Notebook 🙂 Wij doen al 7 jaar onze kleren opnieuw aan voor een foto, is echt leuk om die evolutie te zien van enkel met ons 2, dan een zwangere buik, een baby, een peuter, een baby én een peuter enz 😀

  2. Die foto’s in het bootje, wauw! Wat een prachtige setting, ook al hebben jullie dan moeten afzien :-). Het doet me inderdaad ook denken aan The Notebook ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.