Weekoverzicht W17

DEH!!!

Zotte, zotte week! Alles tegelijk, maar echt. Er is echt veel gebeurd, ik had geen tijd (en ook geen zin gewoon) om te bloggen deze week. In één week zat ik in een live-show, stond ik in de gezet met een opiniestuk, en wait for it… WE KOCHTEN EEN HUIS! Ofja bon er is een akkoord enzo, papieren moeten nog getekend worden. Maar toch, niet normaal. Wat een leven het is op dit moment. Ik ben heel erg trots, het is een week van duizend stappen in de goede richting.

Ahja en weet ge wat er vorige week zondag gebeurde?

GENK
IS
BEKERWINNAAR!! 🏆🔵⚪

Tranen in de ogen die avond, heb eigenlijk weinig woorden die het gevoel van die hele dag kunnen beschrijven. Puur genot alleszins, ik voelde de sfeer van een bekerfinale in de lucht hangen. Ondanks het thuiszitten: genieten! Wat een team, wat een seizoen. Trots! 🏆🔵⚪

[Bron: KRC Genk]

Living the dream

Maandag… Ja, heerlijk toch? ‘s Morgens vroeg uit de veren om in de liveshow te treden. Het is wel iets om van het bucket listje te schrappen. We hebben een vijftiental minuutjes over Talk Nerdy To Me kunnen praten waarna ik heb kunnen grabbelen in een pingpongballenbak. Ahja, en er was een mentalist! Toch echt zat wat die dude daar heeft uitgestoken.

Ik heb echt genoten van dat moment, zo zou ik alle dagen wel kunnen vullen. En daarnaast nog eens al die feedback.. Ja, maakt me gelukkig. Mijn dag, wat zeg ik, mijn hele week kon niet meer stuk.

Als ge niks te doen hebt kan je het volledig herbekijken! Alleen al voor Piet Kusters, de mentalist, zou je moeten kijken.

Na de liveshow thuisgekomen en het gewone werk weer opgepikt. ‘s Avonds hadden we normaal een bezoek van een makelaar, maar die heeft afgezegd. Heel erg vond ik het niet want dan kon ik alsnog de huldiging zien van onze blauw-witte krijgers 💙

We bought a house! (+ therapie)

Dinsdag stond in het teken van een nieuwe huisbezichtiging. Eentje waar we toch al van vorige week naar uit keken. Op papier stond het ons erg aan. Het bezoek heeft dat bevestigd: dezelfde avond hebben we alle ouders opgetrommeld om hun goedkeuring te komen geven, om dan alles goed door te spreken en na te denken over een bod. ‘s Avonds ook nog eens alle papieren erbij gehaald en de bank nog maar eens gemaild voor een berekening.

Woensdag dus wachten tot een antwoord om daarna niet te twijfelen: een bod doen. Nu, naast al die stress van het huis was er ook nog een sessie bij m’n therapeute. Goed gegaan toch weer! Al merkte ik dat ik me nogal numb voelde. De dingen kwamen niet zo goed binnen precies. We hebben wel veel kunnen bespreken en ik ben wijzer naar huis gegaan. Klaar om de volgende weken de koe bij de horens te vatten. Maar ja, los van alle plezier deze week zijn we er nog niet. Nog steeds is er veel werk voor de boeg. Ik probeer dat zo goed mogelijk in het achterhoofd te houden.

Donderdag kregen we te horen dat ons bod op het huis was afgeslagen helaas. De eigenaars wouden liever wachten tot twee dagen erna, wanneer er superveel bezoekers nog zouden langskomen. We hebben veel rondgebeld en gestuurd om het nieuws mee te delen en wat raad te vragen. Maar eigenlijk wisten we het al. We moesten gewoon ons bod verhogen tot de vraagprijs, we wilden het absoluut hebben. Tijdens de middagpauze Ellen gebeld, en daarna het nieuw bod gedaan. 10 minuten later al een update: bingo, we hebben het! Ultieme euforie kan ik u zeggen. M’n hoofd was zoals een flipperkast aan’t pingen van het één naar het andere. Concentreren was geen optie meer, er was geen plaats in mijn hoofd voor andere dingen… Blown away was ik. Ik had de collega’s laten weten dat ik later in de meeting zou aantreden. Ik heb die nog meegedaan maar daarna toch maar alles laten liggen, het had geen zin. ‘s Avonds nog een goei gedronken erop, wat een dag.

Gewoon een Grimbergen, Ellen een Rum Cola!

Gezien het vrijdag nog werkensdag was hebben we het donderdagavond nog beknopt gehouden, om vrijdagavond toch iets steviger te vieren met een (vettige) tapasschotel. Terwijl ook nog naar de Assembled aflevering (the making of) gekeken van The Falcon and the Winter Soldier. En daarna nog de voetbal uiteraard: Antwerp – Genk! Opnieuw een fantastische wedstrijd, eerlijk gezegd had ik het niet verwacht dat we nog zouden winnen met 2-3 na een 2-1 achterstand. Heersers, krijgers zijn het 💙🤍🏆. Nogmaals: Wat. Een. Week. Niet te schatten.

Ahja, en nog eens een zalige, deugddoende wandeling gaan maken met Jana rond Kapermolen. Ik had het hard nodig die dag om alles gewoon eens te kunnen vertellen. Genieten was het, ook al werd ik ineens gebombardeerd tot TikTok-movie-shooter (ze moest filmkes van haarzelf opnemen voor Vrijzinnig Limburg, lol!).

Zaterdag moest ik eens goed uitblazen, alles laten bezinken. Een gezond loopje gedaan ook om mezelf eens de kans te geven om meer tot rust te komen. ‘s Morgens wel nog wat werk ingehaald maar goed: het weekend heeft me tot rust gebracht. Al moet er op zondag nog wel wat opgeruimd en gepoetst worden gezien ze maandagochtend foto’s en een filmpjes (ja hoor, filmpjes!) komen maken voor de verkoop van ons appartement.

Voor ik het vergeet ook: we zijn opnieuw een leuke wandeling gaan doen in Kiewit. En woooo! De galloways waren er ook!

Supertamme beestjes, ge kunt er zo langs lopen. Ma soit, we lopen ook wel gewoon door wanneer ze onze richting uit komen gewandeld.

Wat het huis verder betreft: zolang het nog niet getekend is geef ik nog niet teveel prijs. Maar eens het zover is publiceer ik hier nog een hele rondleiding. Er is daar nl. één kamer die mij gewoon echt doet smelten. Doeme toch, we hebben daar een goeie zaak gedaan.

Enkele leuke, random momentjes

Ja het huis is eigenlijk één groot leuk random moment. Ma soit, kleine dingen for the win!

Een collega van mij maakte maandag een leuke woordspeling: op den duur wordt dat te duur. Heerlijk toch? Soms hou ik echt van taalkunstjes (ook al is dit nog vrij basic).

Een andere collega mailt ons i.v.m. onze podcast en vult “Talk dirty to me” in als onderwerp. Ha. HAHAHA! We hebben weer ene goed liggen! Ik zou liegen als ik zeg dat we het hier niet stiekem voor doen (‘t is Talk Nerdy To Me trouwens hé). We missen dat deuntje misschien nog in onze afleveringen, ha!

Tijdens m’n therapiesessie probeerde ik iets uit te leggen en zei ik “ik doe dat, maar ik doe dat niet”. And she understood. Dan weet je dat het goed zit. Ofja, ge weet wel.

Ellen die zegt dat zij vaak de baas is terwijl ik weet van oh damn girl you know nothing. Ik heb die meer onder mijn vinger dan ze zelf weet!

Ik vond op Instagram een superleuke pagina genaamd “3tenen”. Vol trots en zelfvertrouwen van mijn gevoel voor humor liet ik Ellen een paar pareltjes zien uit die pagina. Die gaf dus geen kick hé. En daarna kreeg ik nog eens een denigrerende “ah is dat Robin-humor misschien?” naar mijn hoofd geslingerd. Nu goed, ik kon er wel om lachen met haar blik erbij.

Ma toch: bitch!

Als ik thuiswerk lach ik wel eens gelijk een bealo. Zo was ik aan het deep-diven in code om dan ergens een ‘None’-type te vinden, en zo erachter te komen dat het de logica zelve is dat de nest niet werkt met die None-type! (Programmer humor, please don’t mind).

Een collega bellen omdat ge met een code-probleem zit en het probleem dat in vijf minuten opgelost geraakt. Meer van die momentjes graag.

Ellen die ineens Hollow Coves mee begon te zingen. Heeft die dus nog niet gedaan hé. Blijft wel een leuk gevoel als ze zo ineens mijn muzieksmaak oppikt (ze zou dat meer moeten doen want ik ken alleen maar echt goeie schijven *kuchkuch*).

Kom geef toe, grappig toch? Of ligt het nu echt aan mij?

Aanrader van de week

Genk voor altijd! 💙⚪ De heersers deden zondagavond hun persconferentie op toch wel een heel speciale manier. Dat ben ik nog nergens tegengekomen, en ik denk gij ook nog niet! Kijk maar eens mee.

https://sporza.be/nl/2021/04/26/gezien-op-de-persconferentie-thorstvedt-verslikt-zich-in-champagne-bongonda-viert-met-sigaar~1619422585556/

Blote pens, jawel!
[Bron: Sporza]
Theo met een sigaar, jawel!
[Bron: Sporza]

15 reacties op “Weekoverzicht W17

 1. Wat fijn dat je zo’n goede week hebt gehad! En vooral: gefeliciteerd met de koop van jullie huis! Ik kocht mijn huis vorig jaar rond deze tijd en weet nog goed hoe ontzettend spannend dat allemaal was. Zeker ook met de bizarre huizenmarkt die hier gaande is. Is dat bij jullie ook zo? En ook: leuk om je op bewegend beeld te zien, haha!

  1. Merci!! Ja, de huizenmarkt is hier wel gek inderdaad. Het virus doet ook veel gekke dingen met een mens als ik de makelaars hier moet geloven. Ma bon, we hebben hier echt wel de juiste keuze gemaakt denk ik. Daar ben ik wel van overtuigd!

   En hahaha ma gij durft!! :p

  2. Hey Robin,

   Proficiat met de aankoop van jullie nieuwe huis! Allemaal heel spannend, we maakten vorig jaar hetzelfde mee! 😃

   Haha, ja, die pagina van 3tenen kennen we bij Yungo ook, echte Genkies daar. 😆

 2. Wat een super leuke post dit ik heb ervan genoten, het geluk spat ervanaf. Nogmaals congratz hey met de aankoop van jullie nieuwe huis. Zo blij voor jullie en geniet hiervan. Ben erg benieuwd naar jullie nieuwe optrekje… Ook fijn dat je gesprekken goed gingen en je voetbalploeggie het zo leuk deed.

 3. Hahahaha ik moest keihard lachen met die voetballer in zijn blote buik die zich verslikte :p Ik weet niet wie het was maar hilarisch!
  Ik ben zelf fan van de Instagram Punhub. PUN he 😉 Dat is mijn soort humor.
  En nog eens proficiat met jullie grote-mensenaankoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.