It’s my birthday!

Deh!

Bijna 30! Alé, nog twee jaartjes te gaan. Twee lange jaartjes hopelijk, want ik geniet toch wel van dat 2’tje. Vooral omdat ik op het werk bijvoorbeeld nog één van de jongste ben en iedereen onder zijn/haar neus kan duwen dat er nog een twee staat bij mij. Haha, leedvermaak!

Nee maar vandaag vier ik het echt wel. Ik heb voor het eerst echt eens verlof gepakt op m’n verjaardag. Zo kan ik het ook eens gewoon op mijn manier doen! Maar stiekem heb ik het ook zo geregeld omdat er vandaag een nieuwe kaartenwinkel opent in Hasselt, vol met goodies en al en kaarten en uiteraard een nieuwe set die vandaag uitkomt waar ik nog alles van moet hebben. Ikke nie denken dan!

Vandaag vier ik ook evolutie. Het resultaat van drie jaar hard werken aan mezelf na burn-out om dit soort keuzes te kunnen maken voor mezelf. Ik vier m’n doorzettingsvermogen, m’n volharding, het vertrouwen in mezelf en de positiviteit die ik heb kunnen ontwikkelen. Ik vier het accepteren van iets waar ik nooit zelf voor gekozen heb, ik vier de sterkte om dit dagelijks te dragen en er gewoon mijn ding mee te doen. Met trots, met transparantie, met het geloof en de missie om andere lotgenoten te inspireren.

Ik ga het mij er goed van pakken vandaag. Waarschijnlijk veel geld uitgeven en er tegelijk geen hol om geven. Een goei drinken ook, misschien ook nog eens in de verte staren en reflecteren over everything that I’ve been through.

Want holy sh*t. Hoe heeft het er 28 jaar lang uitgezien? En wat gaan we allemaal nog meemaken?

We ain’t seen nothing yet! 🥳🥳

6 reacties op “It’s my birthday!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.