IK WORD PAPA

DEH!

Aaah, the best DEH of DEH’s! Want yes, het is dan eindelijk zover!! Wij zijn in verwachting!

Ellen is 13 weken ver, en alles zou hopelijk goed moeten verlopen vanaf nu. Geen complicaties, alles volgens plan. Vrouw gezond, babbie in buik gezond, en papa in de wolken. Zoals het hoort te zijn! Ge-nie-ten. Alleen al van het EINDELIJK te kunnen verkondigen want holy sh*t, ik ben er niet voor gemaakt om zolang m’n mond te houden.

Maar ja, nu is het dus zover, en uiteraard zijn we dolgelukkig met deze stap. Ons leven wordt helemaal op z’n kop gezet. We kijken ernaar uit. ❤️

Ik zou er eigenlijk zoveel over kunnen vertellen, maar nu weet ik effe niet waar te beginnen. Wat ik wel weet, is dat ik al een hele reeks aan blogs heb geschreven over alle belevingen tot nu over de zwangerschap. In de volgende weken ga ik ze denk ik één voor één posten, en hier en daar misschien nog iets erbij doen als ik er goesting in heb.

Dus ge leest het straks waarschijnlijk atypisch eens van een man ipv. de zwangere vrouw. Lezers hier, vrienden en vriendinnen hadden dat ook al eens laten vallen bij mij dat dat tof zou zijn. En ja, dat vind ik zelf ook! Er is zelfs ook even een podcast ter sprake gekomen, maar dat is misschien net iets teveel van het goede.

Gewoon tekstjes hier dus, babbieblogs, waar alles wel in duidelijk wordt. So stay tuned!

Nu ga ik eerst nog effe lekker verder genieten, want nogmaals, dat zwijgen vond ik echt maar niks. Nu kan het ook echt worden voor mij, nu mag het allemaal op z’n kop gezet worden.

Dolgelukkig ❤️


We maken er nu ook een klein spelletje van! Kan jij raden wat het straks wordt? Raad mee op deze pagina!

7 reacties op “IK WORD PAPA

  1. Congratulations aan de nieuwe ouders 🙂
    Gigantisch mooie afbeelding, die moet je afprikten en laten inkaderen, zalig gewoon 🙂 Ik ben zo blij voor je en wens jou en je vrouw véél geluk toe met je toekomstige zoon of dochter.

  2. Jaaaa gefeliciteerd! Blij voor jullie en dat alles maar heel voorspoedig mag verlopen! En ik ben ook erg benieuwd naar een zwangerschap vanuit het oogpunt van de papa, dus zeker een goed idee : ) Ik kom weer lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.